Beskyt lakken på din bil

Ønsker du at din bil skal bevare den naturlige glans og forblive som ny, er det nødvendigt at få den lakbeskyttet på et professionelt center. Lakken udsættes dagligt for påvirkning fra solen, trafik, nedbør, fugleklatter, mekanisk slitage og andet som gør at overfladen bliver mattere og snavs lettere sidder fast. Det øger risikoen for rustangreb og gør bilen svær at holde ren. Med en lakbeskyttelse bliver din bil modstandsdygtig overfor naturens skidt og snavs.

Fordele ved lakbeskyttelse:

  • Giver bilen en dyb og skinnende glans
  • Lakken holder sig flot i længere tid
  • Gør bilen lettere at vedligeholde
  • Forhindrer tidlig rustdannelse
  • Mindsker vaskehalsridser
  • Højere gensalgsværdi

Hos SUVO Holstebro udfører vi 3 forskellige Ditec lakbeskyttelsesbehandlinger. Hvilken en der er bedst for din bil kommer an på flere faktorer. F.eks. Hvor gammel din bil er? Hvor længe du skal have bilen? Hvor bilen bliver brugt? Hvor meget du kører? Hvordan du vasker bilen?

Vi hjælper dig med at finde den behandling som passer bedst til din bil!

3 forskellige Ditec lakbeskyttelsesbehandlinger

DITEC Ceramic Ultra

Ditec Ceramic Ultra er vores bedste lakbeskyttelse nogensiden. Behandlingen består af en to-komponent keramisk beskyttelse med ekstrem lang holdbarhed. Basebelægningen beskytter mod mekaniske faktorer og kemikalier, hvor topbelægningen forhindrer vand og snavs i at trænge ind. Ditec Ceramic Ultra er designet til at gøre vedligeholdelsen af bilen endnu nemmere for dig. Den giver lakken en stærk, vandafvisende overflade og beskytter lakken mod skidt, UV-stråling, oxidering, insekter m.m.

Ditec Ceramic Ultra har et 9-årigt garantisystem som er gyldigt i de pågældende 9 år, hvis vedligeholdelses behandlingen overholdes og udføres hver 12. måned.

DITEC Lakkonservering

Ditec lakkonservering er vores oprindelige lakbeskyttelse, og en af de mest solgte på markedet. Denne lakbehandling består i en polymerbaseret tokompomponent beskyttelse, som giver lakken en naturlig glansoverflade. Ditec lakkonservering beskytter mod snavs og UV stråling, samt gør bilen lettere at vaske.

Ditec Lakforsegling har et 6-årigt garantisystem som er gyldig i de pågældende 6 år, hvis vedligeholdelsesbehandlingen overholdes og udføres hver 18 måned.

DITEC Ceramic Light

Ditec Ceramic Light er en keramisk én-komponents beskyttelse, som skaber en slidstærk, vandafvisende overflade. Den giver ikke lige så stærk og langvarig beskyttelse som Ceramic Ultra, men har mange gode funktoner såsom en vand- og smudsafvisende overflade som gør bilen lettere at holde ren.

Ditec Ceramic Light har et 3-årigt garantisystem, som er gyldig i de pågældende 3 år, hvis bilen genbehandles hver 12. måned.