Forkæl din bil med en af vores professionelle bilpleje behandlinger.

Hos Suvo Holstebro får du professionel hjælp til pleje af din bil, hvad enten det gælder indvendig eller udvendig rengøring, polering eller lakkonservering og -forsegling.

Hos os finder du altid høj service og bilpleje der passer præcis til dit behov. Vi står klar med rådgivning og vejledning, så vi er sikker på at din bil får den bedste behandling. Med professionel bilpleje er pengene godt givet ud, så du kan beholde din bil i mange år.

Vi sørger for at du igen får følelsen af ny en bil.

Klargøring

Vi har erfaring med klargøring af alle biltyper og -modeller, og du kan derfor trygt aflevere din bil hos os.  Med en klargøring hos SUVO Holstebro, slipper du selv for rengøring af din bil, hvad enten det gælder den indvendige eller udvendige vedligeholdelse. Vi behandler din bil med professionelle bilplejemaskiner og -produkter med beskyttende effekt. Du får derfor en mere velholdt og modstandsdygtig bil, der efterfølgende er nemmere at vedligeholde.

DITEC Lakpleje

Suvo Holstebro er certificeret Ditec center, hvilket betyder at din bil får topprofessionel behandling med kvalitets produkter når den trænger til ekstra beskyttelse. Ved at beskytte din bil med en lakkonservering eller lakforsegling kan du forlænge dens levetid, lette den daglige vedligeholdelse og få din bil til at skinne på ny.

Med en Ditec behandling får din bil den bedste beskyttelse – med op til 9 års garanti.